Nu under coronan så kör jag yinyogapass online. Tider för detta läggs upp ca 1 månad framåt i min bokningskalender. Jag kör grupp-pass, men man kan även boka individuella pass, maila för isf för mer information om detta. OBS! Just nu har jag ett uppehåll pga andra åtaganden under en period, återkommer med nya tider framöver.

Yin-yoga är en form av yoga som har sina rötter i hatha-yoga, buddism och traditionell kinesisk medicin. I dagens samhälle med all yang så har dom flesta behov av yin. Yin-yogans fokus är avslappning, att våga släppa taget och att kunna vila i sig själv med medveten närvaro. Yin-yoga passar alla kroppar och är en form av yoga där man anpassar ställningarna efter kroppen och inte tvärtom. Man sitter/ligger i varje asana, ställning, i 3-5 minuter. Avslappningen gör att man kommer åt det parasympatiska nervsystemet, kroppens “lugn-och-ro”-system och fascian, bindväven.

För att kunna vara med på ett yin-yoga-pass online så behöver du en yoga-matta eller en mjuk matta, bolster eller kuddar, block om du har (tjocka böcker går också bra) och en eller ett par filtar. Jag leder dej genom ställningarna med hjälp av andning, avslappning och dikter och olika texter.

Här kan du titta på lite yogamattor m.m. som jag rekommenderar och som går att beställa online. Yoga-prylar.

Välkommen! 🙂