Var i karriären befinner du dig?

Är du ny chef? Eller har du jobbat som chef en längre tid och känner att du har tappat gnistan? Är du trött på ditt jobb och vill karriärväxla, men vet inte hur du ska gå till väga eller vad du vill göra?

Är du ny chef?

För dig som är ny chef stöttar jag dig i ditt ledarskap, hjälper dig att se dina styrkor och förbättringsområden och vi funderar över vägar att gå för att bli en trygg och kompetent ledare. Du kan få stöd i hur du ska hantera din grupp/dina grupper och att skapa effektiva team. Tillsammans funderar vi ut vad som är viktigt att tänka på för att bli en hållbar chef.

Är du erfaren ledare?

Har du varit med ett tag så kanske du känner att du står still, du vill utvecklas mer, du vill kunna arbeta mer effektivt och skapa bättre resultat. Vi tittar tillsammans på de utmaningar du står inför och finner sätt att ta itu med dem. Vi sätter upp tydliga mål och delmål med coachingen, för att se att det verkligen ger resultat. Nå din fulla potential och blir ditt bästa jag!

Ska du karriärväxla?

Du kan också befinna dig i en situation där du inte känner att du kommer till din fulla rätt på din nuvarande arbetsplats. Du kanske redan har kommit fram till att du inte ska vara kvar där, eller så vill du ha hjälp att sortera tankarna för att kunna bestämma om det finns alternativ för dig på din nuvarande arbetsplats, eller om du helt enkelt ska sätta upp nya mål. Vi tittar på vad du vill och vilka möjligheter som finns och sätter upp mål som du får jobba med för att finna den absolut bästa lösningen för dig, där du får komma helt till din rätt.

Vad kan jag göra?

Jag har verktygen och du måste ha viljan att utvecklas och jobba mot dina uppsatta mål. Jag blir ditt verktyg att hitta dina egna lösningar och styrkan i dig för att nå din fulla potential, för att bli en effektiv och kraftfull ledare eller för att hitta din rätta väg att gå vidare i karriären.

Anmäl dig nu!

Anmäl dig nedan. Skriv en kort förklaring om vad du vill jobba med, jag återkommer till dig inom 24 timmar med förslag på tid. Vi har våra sessioner via Skype, zoom eller telefon. Vi kan naturligtvis också träffas, om det är geografiskt möjligt.

Vanligtvis träffas vi 8-10 gånger för att åstadkomma varaktiga förbättringar. Om det gäller ditt medarbetarskap eller ditt ledarskap så brukar arbetsgivaren vanligtvis stå för kostnaden.
Anmäl dig nu för att komma vidare i ditt ledarskap eller din karriär.