Var i livet är du?

Är frustration, oro och stress en naturlig del av din vardag? Känner du dig missnöjd med dig själv, din relation, ditt jobb? Undrar du hur du skulle kunna ta dig ur den situation du befinner dig i, men vet inte riktigt vad du ska göra istället? Skulle du önska att din relation var precis allt det du drömde om? Funderar du över hur du ska kunna känna dig tillfreds med dig själv? Du kanske vill få fokus på att gå ned i vikt? Börja träna? Har du kanske gått igenom en skilsmässa eller något annat jobbigt, och undrar hur du ska hitta krafter att orka gå vidare? Vet du inte hur du ska börja eller vilken väg du ska gå för att nå dina drömmars mål? Vet du inte vad målet är?

Vad kan jag göra?

Jag hjälper dig att sortera dina tankar. Jag hjälper dig att hitta vad det är som driver och motiverar dig. Jag hjälper dig att ta kontroll över dina känslor. Vi ser över prioriteringar och ser saker och ting från nya perspektiv. Jag hjälper dig att minska den negativa stressen och att hitta strategier för att få ihop livspusslet på ett bättre sätt. Vi löser upp ofördelaktiga föreställningar som finns i dina relationer. Vi stärker din självkänsla och låter dig komma närmare ditt sanna jag.

Jag har verktygen och du måste ha viljan att utvecklas. Jag blir ditt verktyg att förändra ditt liv i positiv riktning, där du kan sätta upp mål för att nå din vision. Vi tydliggör vad detta är, om det är det du vill jobba med.

Anmäl dig nu!

Anmäl dig nedan. Skriv en kort förklaring om vad du vill jobba med, jag återkommer till dig inom 24 timmar med förslag på tid. Vi har våra sessioner via Skype, zoom eller telefon. Vi kan naturligtvis också träffas, om det är geografiskt möjligt.

Vanligtvis träffas vi 8 – 10 gånger för att åstadkomma varaktiga förbättringar.
Anmäl dig nu för att påbörja din resa!